Originele kerstpakketten, om eens echt uit te pakken!

Originele kerstpakketten

Vandaag is het nog september. Je zou denken dat nog niemand bezig is met sinterklaas, kerstmis of nieuwjaar. Toch zijn er enkele hardwerkende ondernemers en stagiaires druk aan het voorbereiden op de aankomende drukte. Dit jaar gaan we weer voor het optimale resultaat: om zoveel mogelijk originele kerstpakketten aan de man te brengen. Ook in 2018 hebben we namelijk heerlijke authentieke Italiaanse kerstpakketten, volgepropt met producten zoals: noga, cake, wijn, worstjes, pasta en nog véél meer!

Kerstcadeau’s, maar voor wie?

Aan wie geven we anno 2018 eigenlijk nog kerstpakketten? Het meest gegeven antwoord zal zijn:”precies dezelfde mensen als voorgaande jaren,” maar staan we eigenlijk wel stil bij al deze mensen? Ieder jaar zijn talloze mensen weer helemaal in de wolken als ze een cadeautje krijgen. Waarom? Omdat iedereen houdt van een beetje waardering. Maar niet alleen de ontvanger gaat er op vooruit, want zoals het welbekende spreekwoord luidt: geven maakt gelukkiger dan ontvangen, echt waar!

Omdat er zoveel mensen zijn die we ieder jaar weer een kerstpakketje geven, willen we twee groepen personen noemen die zo’n cadeau verdienen. Daarnaast geven we redenen om dit te doen. Waarom en aan wie geven we dus van die leuke, Italiaanse, originele kerstpakketten?

Familie

Deze groep raadde je waarschijnlijk al. Familie betekent voor veel mensen alles. Wij van www.italiaanskerstpakketje.nl zijn zelf ook echt een familiebedrijf. Misschien dat we daarom wel in de kerstpakkettenbusiness zitten… Hoe dan ook: veel mensen vinden familie belangrijk. In het dagelijkse leven zijn we echter vaak druk bezig met werk, school, activititeiten etc. Cadeau’s zijn vaak een teken van waardering, liefde of dankbaarheid. Vandaar dat we graag tijd vrijmaken om rustig het internet op te gaan om leuke originele kerstpakketten te kopen. Ook dit jaar gaat jouw familie jouw inzet en cadeau’s waarderen. Maak daarnaast ook af en toe wat tijd vrij voor je familie en geniet van deze “warme” maar toch gezellige dagen.

Collega’s en werknemers

Dat bedrijven beter presteren wanneer werknemers gewaardeerd worden is inmiddels geen nieuws meer. Dit geldt natuurlijk het hele jaar door, maar aan het einde van het jaar is er speciaal gelegenheid voor om iets extra’s te doen. En een origineel kerstpakketje is hier een uiterst geschikte manier voor! Laat je werknemers zien dat je blij met ze bent en met het werk dat ze verzetten door ze te verwennen met diverse Italiaanse lekkernijen en specialiteiten. Met deze pakketjes vol luxe wordt de werkervaring in één haal feestelijk en een stuk persoonlijker. Daarnaast geeft het je bedrijf een goede, vrijgevige uitstraling, want we weten allemaal hoeveel er aan het einde van het jaar tegenover vrienden en familie semi-grappend ofwel geklaagd ofwel opgeschept wordt over wat we dit jaar wel niet van onze werkgever hebben ontvangen als cadeau. Met onze kerstpakketjes garanderen we het laatste van de twee.

collega's

Hebben we je nieuwsgierig weten te maken naar onze presentjes? Kijk en bestel op www.italiaanskerstpakketje.nl 

 

You may also like