Het ideale kerstpakket bestellen doet u bij ons.

Weet u niet wat u niet wat u aan uw personeel, collega’s en/of vrienden moet geven met kerst?

kerstpakket bestellen

Dan is een kerstpakket bestellen een ideaal geschenk voor uw personeel, collega’s en/of vrienden. Het is makkelijk en simpel. Wij bieden alle soorten pakketten aan onder anderen: standaard kerstpakketten, olijfoliepakketten, exclusieve pakketten en wijnpakketten. Bestel dus ook bij ons uw Italiaans kerstpakket. Italiaans kerstpakketje is opgezet in 2016 en onze grote passie is natuurlijk Italiaans eten, daarom bieden wij ook eten van Italiaanse kwaliteit.

 

Hoezo is een kerstpakket bestellen bij onze zo ideaal vraagt u zich af? Wij bieden standaard kerstpakketten tot luxere kerstpakketten aan. De kerstpakketten die wij hebben zijn door ons samengesteld. In onze pakketten kan van alles inzitten zoals: pasta, wijn, vlees, kaas, olie, chocola en nog veel meer. Ook hebben we kerstpakketten met zeer veel verscheidene biologische producten.

Een kerstpakket bestellen is op onze website heel gemakkelijk. Eerst bekijkt u welk pakket het meest naar uw smaak is en dan voegt u deze toe aan uw winkelmand. Als u dit heeft gedaan kan u nog verder kijken of u nog wat meer ziet wat u zou willen hebben. Nadat u denkt alles te hebben, gaat u naar uw winkelmand waar uw pakketten zich bevinden. Als u zich u in uw winkelmand bevindt, kunt u verder gaan met afrekenen. Pas op bij het afrekenen kunnen extra kosten worden verwacht, omdat wij onze producten exclusief btw weergegeven. Als u nog een brief of kerstkaart bij het pakket wilt toevoegen geldt er een extra toeslag. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. De pakketten worden in luxe dozen verpakt, tenzij anders wordt vermeld. Alle pakketten die op onze website worden weergegeven zijn op voorraad leverbaar, tenzij anders staat vermeld. Als een pakket sneller uitverkocht is dan verwacht, dan zullen wij contact met u opnemen. Indien u dit wenst is het mogelijk om via onze website een offerte aanvragen.

Als u een kerstpakket bestelt moet u minimaal 10 stuks per van dit kerstpakket bestellen. Bestelt u meer dan 50 pakketten dan is het mogelijk om een wat kleiner pakket aan te schaffen. Als u maar 1 pakket wilt bestellen dan kan dat namelijk ook, alleen komen er wel extra kosten bij. Bezorgen is overal mogelijk op de zaak of bij u aan huis. Als u meer dan 50 kerstpakketten bestelt dan raden we u aan om uiterlijk voor 24 november onze kerstpakketten te bestellen. Wilt u hierna nog een bestelling plaatsen dan gelieve telefonisch contact met ons op te nemen of per email via ons contactformulier op de website. Het is ook mogelijk om verschillende kerstpakketten tegelijk aan te schaffen zolang u er maar tenminste 10 per soort besteld. Als u heeft besteld krijgt u een bericht met daarin een bevestiging van uw bestelling en een factuur. Heeft u niks ontvangen kan het bericht misschien in uw spam box terecht zijn gekomen. Let op alle prijzen die op onze website zijn weergeven zijn exclusief btw. Bij de offerte wordt de prijs inclusief btw weergeven. Om uw bestelling definitief te maken moet u minimaal 50% van de aanbetaling hebben betaald, dit moet uiterlijk voor 24 november gebeurd zijn.  Wij werken met meest betrouwbare transporteurs van Nederland en kunnen garanderen dat de pakketten op de aangegeven dag geleverd wordt, behalve als de weer- en verkeeromstandigheden niet mee zitten. Wij proberen zo goed als mogelijk een 100% tevreden garantie te geven. Dus mocht u een kerstpakket bestellen die beschadigd raak, dan vervangen wij deze kosteloos. Mocht wij het kerstpakket dat beschadigd is niet meer op voorraad hebben, dan vervangen wij het pakket met een ander pakket van dezelfde prijs. Daarom is een kerstpakket bestellen bij ons ideaal.

You may also like