Kerstpakket samenstellen elk jaar weer een probleem

Een kerstpakket samenstellen blijkt elk jaar weer lastig te zijn.

Een van de leukste feestdagen in het jaar. Lekker eten, lekker drinken (natuurlijk alcohol), feesten, spelletjes, gezellig met familie en om niet te vergeten cadeautjes! En daar komt het dan. De lichtelijke vorm van stress, wat voor cadeau haal je voor kerst? Ga je zelf een kerstpakket samenstellen of bestel je er gewoon snel een? Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven. Zij willen op kerst ook hun personeel belonen met een leuk kerstpakket. Herken jij jezelf in dit stukje en heb jij ook altijd moeite om een kerstpakket samen te stellen? Lees dan verder voor tips en leuke ideeën.

Unique kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen voor je familie of personeel is minder lastig dan je denkt. Natuurlijk wil je een Unique kerstcadeau geven. Wij van www.italiaanskerstpakketje.nl focussen ons vooral op de Italiaanse gerechten, wat heel erg Unique is natuurlijk. Zo een Italiaans pakket bestaat is erg breed. Maar wat is er nu zo uniek aan deze kerstpakket. De Italiaanse kerstpakketten komen uit Italië. Het pakket bevat dan voornamelijk Italiaanse gerechten en dranken, ook dessertjes bieden wij aan. De Italiaanse kerstpakketten is geschikt voor het geven aan uw personeel en zeker ook aan uw familie. Kerstpakketten samenstellen is de zorg die wij voor u uit handen nemen. Het enige wat u moet doen is een samengesteld kerstpakket uitkiezen en plaatsen in uw winkelwagen.

Loten trekken met de familie

Vrienden en familie maken je kerstdag zo goed als compleet. Op een kerstavond is het natuurlijk belangrijk dat er lekker eten klaar staat. Maar wat is een kerstavond zonder spelletjes? Mijn familie en ik organiseren altijd een leuke spelletjesavond voor na het eten. Een week of twee voor kerst komen wij dan bij elkaar om te overleggen wat we willen doen. Meestal trekken wij loten. Dat houdt in dat iedereen op een A5 minimaal 5 dingen opschrijft die hij/zij graag wilt hebben. Natuurlijk spreken we ook een bepaald bedrag met zen alle af, denk hierbij aan rond de €30. Aan de hand van de getrokken lot ga je op pad om een zo leuk mogelijk kerstpakket samen te stellen. Een Kerstpakket samenstellen hoeft dus helemaal niet moeilijk of veel werk te zijn, want je weet wat diegene graag wilt hebben. Zo kan je dus ook gericht gaan zoeken.

Personeel belonen misschien wel het belangrijkst

Binnen het bedrijf is het belangrijk dat de werkzaamheden zo goed mogelijk worden verricht. Om je bedrijf dus lopend te houden heb je een goed team aan werknemers nodig. Zij zorgen er met man en kracht voor dat het bedrijf zo goed mogelijk loopt. Maar wanneer beloon je je personeel? En hoe beloon je ze? Sterker nog hoe vaak moet je je personeel belonen? één ding is zeker, je personeel belonen is wat je hoort te doen. Door de beloningen zullen zij zich meer gewaardeerd voelen en een extra motivatie geven in de goede werkhouding. Een beloning geven kan op een kleine en grote manier. Ik loop stage en ik krijg van mijn stagebegeleiders regelmatig goede feedback op mijn werk, dat doet mij al heel goed om verder te kunnen gaan met het volgende werk dat mij wordt aangewezen. Een goed moment om al je personeel te belonen is dan ook Kerst. Op deze mooie feestdag is het extra leuk om ook je personeel een leuk presentje te geven. Dit kan al heel makkelijk. Op de site staan diverse kerstpakketten. Kerstpakket samenstellen is wat wij als team met liefde doen voor u doen. Een ideaal kerstcadeau voor uw team is dan ook een mooi kerstpakket samenstellen waarin alles zit dat kan worden gebruikt op een van de mooiste en leukste feestdag van het jaar.
Kerstpakket … check! Laat het feest maar beginnen…

Een van de leukste feestdagen in het jaar. Lekker eten, lekker drinken (natuurlijk alcohol), feesten, spelletjes, gezellig met familie en om niet te vergeten cadeautjes. Toch is het elk jaar weer een grote uitdaging om een mooi Kerstcadeau te geven aan vrienden, familie en het personeel. Iedereen denk er moeilijk over na, terwijl een kerstpakket samenstellen helemaal niet moeilijk is. Het belangrijkst blijft om op Kerst samen te zijn en samen te genieten van deze mooie dag, want dat is het mooiste cadeau.

Raveena Bansidhar
Stagiaire Junior Accountmanager

You may also like