Luxe kerstpakketten

Luxe kerstpakketten, davvero lussuoso!

Luxe… kerst… pakket…?

Luxe kerstpakketten wat houd dat precies in?

Iedereen weet wel wat een kerstpakket is, iedereen heeft er ook weleens een gekregen, maar waarom willen wij dat extra vleugje luxe er bovenop doen? Waarom noemen we het Luxe kerstpakketten? Wij vinden dat werknemers die zich: het hele jaar inzetten bij, er elke dag zijn en altijd 110% inzet tonen een bepaald soort waardering verdienen. Wij willen hierdoor ook iets leveren wat werknemers dat extra gevoel geeft dat ze daadwerkelijk veel betekenen. Hoe willen wij dat gevoel van echte luxe bereiken? Als je aan luxe denkt, denk je waarschijnlijk snel aan bling bling, high fashion en dure dingen. Maar wat houd luxe daadwerkelijk in? Luxe is veel meer dan dat, het is een bepaald soort exclusiviteit. Dat ene One of a Kind Thing!

Hoe willen we een kerstpakket exclusief maken?

De standaard kerstpakketten die iedereen kent zitten meestal vol met lekkernijen en dranken. Tegenwoordig heb je vele verschillende kerstpakketten zoals: Rituals-wellnesspakketten (kerstpakketten met verwen- en verzorgende producten), drankpakketten, waardebonnen- pakketten en boodschappen- pakketjes. Wij vinden dat er reden genoeg is om je medewerkers net iets meer te geven dan een waardebon of een fles wijn. Luxe producten verwerkt in een kerstboodschap met een persoonlijke touch doen het altijd goed. We willen uiteraard dat alle producten die we kiezen voor onze luxe kerstpakketten optimaal van kwaliteit zijn.

Wat zit er allemaal in?

Uiteraard in de maand december met kerst en de jaarwisseling is het de ultieme gelegenheid om met elkaar het glas te heffen. Vandaar dat in ons pakket drank zal voorkomen. Een heerlijk luxe wijn, likeur of een mooie champagne vallen altijd wel in de smaak. Feestelijk verpakken wij onze luxe kerstpakketten in een fraaie doos of kist. Bij de verschillende luxe kerstpakketten die we aanbieden horen uiteraard ook luxe Italiaanse snacks, die heerlijk passen bij de lekkere Italiaanse wijnen. De snacks die we erbij toevoegen zijn bijvoorbeeld luxe Italiaanse kazen, chocolade, echte Italiaanse spaghetti (Italië is geen Italië zonder pasta) en panettone. Kortom onze luxe kerstpakketten zijn voorzien van een samenstelling van verschillende luxe Italiaanse producten. Op onze website staan alle pakketten en ook de precieze inhoud.

Wat is het doel van onze luxe kerstpakketten?

Zoals we vaker op onze website benoemen is waardering heel belangrijk, voor werknemers kan de juiste waardering de juiste motivatie opwekken. Wij zelf zijn een echt familie bedrijf zoals vaker word benoemd door ons, maar zoals je af en toe je familie laat zien hoeveel ze voor je betekenen en hoe dankbaar je bent dat ze altijd voor je klaar staan, vinden wij dat je dat ook moet doen bij je werknemers. Wanneer is daar de juiste tijd voor? Ja dat klopt: KERST!! Wanneer het jaar er bijna op zit en het nieuwe jaar bijna begint mag je jouw werknemers in het zonnetje zetten. Doe dit ook vooral als het heel koud buiten is. Hoe kan je dat het beste doen? Door onze luxe kerstpakketten natuurlijk.

Goede waar prijst zichzelf!

Veel mensen denken bij het lezen van het woord luxe meteen aan peperdure dingen, maar bij ons is dat niet het geval. Wij hebben luxe kerstpakketten van allerlei verschillende prijscategorie. Voor elk wat wils, de prijzen variëren tussen de €15,00 tot en met €90,00. Op deze manier tonen we aan dat luxe niet altijd een duur prijskaartje hoeft te hebben, de kerstgedachte en producten van hoge kwaliteit zullen bij ons altijd het belangrijkst zijn, en dat is ook luxe.

Verpakking levering en verzending

Wij verpakken onze luxe kerstpakketten in chique geschenkdozen die zor gvuldig zijn uitgekozen tenzij anders aangegeven. Het is indien gewild ook mogelijk grote bestellingen te doen, die worden uiteraard geleverd middels pallets. Wij werken met de meest betrouwbare transporteurs in Italië en in Nederland. Wij geven een 100% tevredenheidgarantie. Wanneer er iets tijdens de levering beschadigd raken, vergoeden wij tegen inlevering van het pakket de kosten.

 

“Iedereen weet wel wat een kerstpakket is, iedereen heeft er ook weleens een gekregen, maar nu weet jij waarom onze kerstpakketten speciaal, exclusief en Luxe zijn.”

 

-Shihab Taj

You may also like