Valentijn

Of u nu single bent of een valentijn hebt, Valentijnsdag is een tijd om uw liefde te tonen aan uw valentijn. Voor singles kan het een tijd zijn om uw liefde voor uzelf te vieren. Voor mensen met een relatie kan het een moment zijn om de liefde voor elkaar te vieren. Wat u ook doet, zorg ervoor dat u de dag doorbrengt met de mensen van wie u houdt! Hier zijn wat ideeën over hoe u uw liefde kunt tonen op Valentijnsdag.

Bekijk hier alle pakketten!

Verras uw valentijn met een Valentijn pakket

Italië staat bekend om zijn romantische sfeer en prachtige landschappen, waardoor het de perfecte plek is om uw valentijn te verrassen met een uniek Italiaans Valentijn pakket. Vul het pakket met heerlijk eten, snacks en wijn uit Italië, en uw valentijn zal zeker onder de indruk zijn. Kies uit een verscheidenheid aan traditionele Italiaanse gerechten, of ga voor iets moderners en creatievers. Hoe dan ook, uw valentijn zal de attentheid en moeite die in het creëren van hun one-of-a-kind Valentijn pakket is gestoken zeker waarderen. Dus waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het plannen van uw Italiaanse Valentijn pakket! Wees creatief met uw Valentijn cadeau.

Als u op zoek bent naar een persoonlijker en uniek Valentijn cadeau, waarom gaat u dan niet creatief aan de slag? U kunt een zelfgemaakte kaart maken, een liefdesgedicht schrijven of zelfs een kunstwerk maken. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat het uit uw hart komt en dat het iets is dat uw valentijn voor altijd zal koesteren.

Plan een romantische avond

Wat is een betere manier om uw liefde te tonen dan door een romantische avond te plannen? Of het nu gaat om een etentje in een chique restaurant of een picknick in het park, tijd samen doorbrengen is wat telt. En vergeet de bloemen niet! Een boeket rozen is altijd leuk om te geven. Dus ga uw gang en plan die speciale avond voor uw valentijn. Ze zullen het zeker waarderen.

Het verhaal achter valentijn

14 februari is een speciale dag voor veel mensen over de hele wereld, want het is de dag waarop we liefde en genegenheid vieren. Voor sommigen betekent dit het uitwisselen van kaarten en cadeaus met onze geliefden. Terwijl anderen van de gelegenheid gebruik maken om hun gevoelens op meer unieke manieren te uiten. Maar waar is deze traditie eigenlijk ontstaan? Het verhaal van Valentijnsdag gaat eigenlijk terug tot het Romeinse Rijk. In die tijd was er een festival genaamd Lupercalia, dat elk jaar op 15 februari werd gehouden.

Tijdens dit festival trokken mannen naakt door de straten en sloegen ze alle vrouwen die ze tegenkwamen. Men dacht dat dit hen vruchtbaarder zou maken! Hoewel dit misschien klinkt als een nogal vreemde traditie, vormt het in feite de basis van onze hedendaagse viering van de liefde. 14 februari werd als datum voor Valentijnsdag gekozen omdat men geloofde dat op die dag een van de mannen die bij het Lupercalia feest betrokken waren, werd gedood. Na verloop van tijd is de feestdag geëvolueerd tot wat we vandaag kennen, een dag om liefde en genegenheid te betuigen aan onze geliefden. 2 maart duikt ook op in sommige valentijn verhalen omdat dat vroeger de naam voor Valentijnsdag was, maar dat is later veranderd. 

Valentijn

Contact

Heeft u vragen over een van onze Valentijn pakketten of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt onze FAQ pagina bekijken, wellicht staat uw vraag hier tussen. Indien dit niet het geval is kunt u ons telefonisch contacteren op 010 737 11 50 of stuur een e-mail naar info@valentijnspakketje.nl. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste Italiaanse kerstpakketten? Zorg er dan zeker voor dat u ons volgt op Facebook en Instagram!